Asgari ücret 3500 lira mı olacak?

     Asgari ücretin 2022’de, 3500 lira olacağına dair iddialar var. Son zamanlarda ekonomide yaşanan zorluklar. İktidar tarafının önce bunu görmezden gelmesi. Sonradan bazı iktidar yetkililerinin bunu kabul etmesi. Ve asgari ücretin bu sene yaşanan sıkıntılar göz önünde bulundurularak arttırılacağı yönündeki, bakanın açıklamaları. Tüm bunlara bakarak sizce asgari ücret 3500 lira olur mu?

CLUBHOUSE, POPÜLERLİĞİNİ KAYBETTİ Mİ?

     Clubhouse ilk çıktığı zamanlarda çok popüler olmuştu. Her yerde ondan bahsediliyordu. Ve uygulamaya ancak bir davetle girilebiliyordu. Herkes tırım tırım davet arıyordu falan. O zamanlardan bugüne geldiğimizde. Bir balon gibi söndüğünü görüyorum. Yoksa eskisi gibi kullanmadığım için bana mı öyle geliyor? Çevremde ya da sosyal medyada, uygulama hakkında hiç konuşulmuyor/bahsedilmiyor. Ben de bunu göz önünde bulundurarak, “Bir balon gibi söndü” diyorum.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Diyelim ki blogların geleceği konulu bir bölüm açıyorsun. Ve oraya giren herkes sadece sesli olarak görüşlerini ifade ediyor. Sadece sesin var yani, görüntü yok :)

      Sil
  2. devletin maaş vercek parası yok nerdeyse yaa :) bizim vergiler olmasaaa :)

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)