65 yaş üstü hastalara gönülden sıra vermek...

*İlk defa 65 yaş üstü kişilere gönülden sıra verildiğini gördüm hastanede. Çok hoşuma gitti bu durum. Bu ülkede iyi şeyler de oluyor yani.

*Bir güzel haber daha. Yoldan geçerken çoğu arabalar durup geçmemize izin veriyor.

*Marketten 5 litrelik su aldık. Tadı çok güzeldi. İçmeye doyamıyor insan. Biz de arıtıcı var. Tadı hiç de böyle leziz değil.

*ABD, Rum askerlerine eğtim verecekmiş. Adamların işleri güçleri bize tehlike oluşturmak.

*Bir tane anket şirketi yaptığı ankette Ak partiyi %33 göstermiş. Altılı masa böyle pasif olmaya devam ederse yine Ak parti kazanır.

*Televizyonun karşısında uyuklamak gibisi yok. Güldür Güldür Show izlerken uyuya kalmışım. Dün akşam Çok Güzel Hareketler’i baştan sona izleyemedim. Bir ara onu da izleyeyim.

*İşini aşkla yapan insanları izlemek harika bir duygu.

*Hastaneler tıklım tıklım. Niye hep böyle bu hastaneler? Bir gün olsun sakin olmayacak mı? Nerede yanlış yapıyoruz?

*İnsan emekli olduğunda gerçekten de bir boşluğa düşebilir. Sudan çıkmış balığa dönebilir. Gerçi şimdilerde bu olmaz. Çünkü emeklinin geçinmek için çalışmaya devam etmesi gerekiyor.

*Whopper, jalapeno biber ile acılı bir hamburgere dönüşmüş. Tatlı bir acılıksa yenir. Ama önce benim bir lokma tadına bakmam lazım. Ondan sonra kararım netleşir.

*Hiç birimiz bir Acun ya da bir Elon Musk olmayacağız. O yüzden bizim için başarı ne demek? Kafamızda iyice ölçüp biçip ona göre hedefler koymalıyız kendimize.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Hastaneler hep kalabalık gerçekten. Özel ateş pahası olunca mecburen devlet hastanesine gidiyor insanlar. Doktorlar 65 yaş üstüne öncelik veriyor, annem beklemezdi hiç sonuç çıktıktan sonra.

    YanıtlaSil
  2. Sen kendi ayakların üzerinde kesin duracaksın :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam şu yol verme işi, en takıntılı olduğum konu.. İstisnasız er sabah doğru ışığı beklememize rağmen ezilme tehlikesi yaşatan bir toplumda yaşamaya mecbur olmak beni çok geriyor...

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)