Kişisel gelişim için YouTube kanalı mı açmak lazım?

     Kendini kişisel geliştirmenin yolu kendine YouTube kanalı açmaktan mı geçiyor? Direk bunu söyleyen olmadı. Ama ne yapmak istiyorsak bunu hemen hayata geçirmemizi söyledi dinlediğim kişisel gelişimciler. “Kitap mı yazmak istiyorsun, hemen yazmaya başla. YouTube kanalı mı açmak istiyorsun, hemen aç” gibi öğütler vardı mesela bugün dinlediğim bir videoda. Ama şu bir gerçek: Kendini göstererek bir YouTube kanalı açacaksan bu bir cesaret ve belli bir şeyleri aşmaktır kendi içinde.

HİÇ BİR ŞEY OLMADIĞINDA İZLENEBİLECEK BİR DİZİ… 

     Bir Peri Masalı dizisinin devam edeceğini düşünmediğimi daha önce yazmıştım. Yine aynı fikirdeyim. Ama hiç olmazsa izlenecek bir şey olmadığında izlenecek türden. Senaryo çok iyi düşünülmüş. Belki de dışardan alınma dizidir. Önemli olan diziyi devam ettirebilmek. Mantıklı olarak. Saçmalamadan.

ÖNEMLİ OLAN REYTİNG, AHLAK DEĞİL…

     Mutfak programlarından bir tanesinde daha önce o programdan para kazanmaya çalışan bir yarışmacıyı yeniden programa davet etmişler. Yani kanal diyor ki, “Benim için reyting önemli. Yoksa daha önce sahtekarlık yapmış olması önemli değil.” Her şey para olmuş dostlar. Her şeyin para olduğunu bilmiyor muyum? Biliyorum. Ama insan büyük kanala yakışır bir davranış bekliyor ister istemez.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON’A KATILANLARIN BEDEN DİLLERİ…

     Oğuzhan Uğur, YouTube kanalında doğru adımlar atmaya devam ediyor. Mevzular Açık Mikrofon’a katılan siyasi liderlerin beden dilleri ne söylüyor? İşte bunun analizini Aşkım Kapışmak’a yaptırıyor yeni programında. İlk olarak Ümit Özdağ’ı analiz etmiş. 10 dakika bi izledim. Aklımda kalan cümlesi şu oldu: “Karşınızdaki kişinin ayakları yalan söylemez. Artık gözler de yalan söylüyor.”

 

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Kararlarımız sık değişebiliyor gerçekten. Hemen uygulamaya koymayınca erteledikçe erteliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Her yer yalan söylüyor evet :) Aynen blog yazmak da kişisel gelişim. Okuyan dediğin gibi çok az.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)